Café Amsterdam
Finom kényeztetés egy pihenős hétvégén. 🙂
Hozzávalók
- 4-5 cl tojáslikőr
- 1 csésze forró, fekete kávé
- 1 tk cukor
- tejszínhab
Elkészítés
- A tojáslikőrt szétosztjuk 2 kávés csészébe.
- A lefőzött, forró kávéban feloldjuk a cukrot és 2 részben ráöntjük a likőrre. Elkeverjük.
- A tetejére tejszínhabot nyomunk és kevés cukrozatlan kakaóporral díszítjük.
Ne felejts el követni a Facebook-on is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról, új receptekről és új videókról!
Instagram-on még több tartalmat osztok meg!
Ha szereted a recept videókat, Youtube csatornámon sokat megtalálsz és folyamatosan bővül a tartalom újabbakkal is.
Minden feliratkozást és lájkot nagyon köszönök!