Fahéjas-rumos forró csokoládé
Nigella Lawsont talán senkinek sem kell bemutatnom. Főleg karácsony tájékán adják éjjel-nappal a műsorait. Ezt a forró csokit is az egyik karácsonyi részben láttam, majd ki is próbáltam, és azóta már többször is elszürcsölgettük. 🙂
Hozzávalók
- 6 dl tej
- 2 csapott ek méz
- 2 rúd fahéj
- 1 cs vaníliás cukor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 6 dkg étcsokoládé
- 1/2 dl rum
Elkészítés
- Az étcsoki és rum kivételével felforrósítjuk a hozzávalókat.
- Ha forró, elkeverjük benne az étcsokit és a rumot is.
Instagram-on még több tartalmat osztok meg!
Ha szereted a recept videókat, Youtube csatornámon sokat megtalálsz és folyamatosan bővül a tartalom újabbakkal is.
Minden feliratkozást és lájkot nagyon köszönök!