Mustpuding
Tesómék vettek Görögországban egy szakácskönyvet, abban szerepel ez a desszert mustkocsonya néven. A mustot mindig is imádtam, most voltunk szüretelni is, úgyhogy ki is próbáltam fele mennyiséggel, mint amit írt. A dióval és fahéjjal tényleg fincsi. Ha nem fogyna el a must, mielőtt felforrna, próbáljuk ki ezt a pofon egyszerű receptet.
Hozzávalók
- 0,5 l must
- 12 dkg búzadara
- darált dió
- őrölt fahéj
Elkészítés
- A mustban folyton keverve sűrűre főzzük a búzadarát.
- Tálaláskor bőven megszórjuk darált dióval és fahéjjal.
Instagram-on még több tartalmat osztok meg!
Ha szereted a recept videókat, Youtube csatornámon sokat megtalálsz és folyamatosan bővül a tartalom újabbakkal is.
Minden feliratkozást és lájkot nagyon köszönök!