Mustpuding

Mustpuding

Tesómék vettek Görögországban egy szakácskönyvet, abban szerepel ez a desszert mustkocsonya néven. A mustot mindig is imádtam, most voltunk szüretelni is, úgyhogy ki is próbáltam fele mennyiséggel, mint amit írt. A dióval és fahéjjal tényleg fincsi. Ha nem fogyna el a must, mielőtt felforrna, próbáljuk ki ezt a pofon egyszerű receptet.

Hozzávalók

  • 0,5 l must
  • 12 dkg búzadara
  • darált dió
  • őrölt fahéj

Elkészítés

  1. A mustban folyton keverve sűrűre főzzük a búzadarát.
  2. Tálaláskor bőven megszórjuk darált dióval és fahéjjal.

Ne felejts el követni a Facebook-on is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról, új receptekről és új videókról!
Instagram-on még több tartalmat osztok meg!
Ha szereted a recept videókat, Youtube csatornámon sokat megtalálsz és folyamatosan bővül a tartalom újabbakkal is.
Minden feliratkozást és lájkot nagyon köszönök!
 

Lezárt téma.