Szilveszteri bólé
Az év utolsó napjára ezzel a szőlőbóléval készültem Nektek. 🙂
B.U.É.K!
Hozzávalók
- 1 l szőlőlé (fehér)
- 1 l félédes fehérbor
- 1 üveg félszáraz pezsgő
- 25 dkg mag nélküli szőlő
Elkészítés
- A szőlőszemeket megmossuk, kettévágjuk és a többi hozzávalóval együtt egy bólés üvegbe töltjük.
- Ha később jönnek a vendégek, a pezsgőt akkor öntsük hozzá, mielőtt tálaljuk.
Ne felejts el követni a Facebook-on is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról, új receptekről és új videókról!
Instagram-on még több tartalmat osztok meg!
Ha szereted a recept videókat, Youtube csatornámon sokat megtalálsz és folyamatosan bővül a tartalom újabbakkal is.
Minden feliratkozást és lájkot nagyon köszönök!