Már a YouTube-on is megtaláltok!

Már a YouTube-on is megtaláltok!

Már nagyon régen felsejlett bennem a gondolat, hogy szívesen megpróbálnám a recept videók készítését is, mivel szeretem magam minél többféle kreatív tevékenységben is kipróbálni.
Aztán ez a gondolat elhalványult, sok más dologgal foglalkoztam helyette, de időnként mindig eszembe jutott, hogy mégiscsak bele kéne vágni.

Egy hónappal ezelőtt el is kezdtem felvenni a videókat, úgyhogy innentől kezdve már nem volt visszaút.

Azt eddig is tudtam, hogy egy ilyen videót nem egyszerű összerakni, sok munkaóra van az elkészítésében, de meg kell mondjam, hogy nagyon élvezem. 🙂

Ha szereted az ilyen recept videókat vagy csak nagyon kezdő vagy a konyhában és sokat segítene ténylegesen látni a receptek elkészítési folyamatát, iratkozz fel a YouTube csatornámra és ne felejts el Facebook-on is követni, hogy elsőként értesülj az új videókról és az új receptekről!

Az egyes videókat megtaláljátok a hozzájuk tartozó receptleírás végén is.
Például ezt a receptet videóztam le először: Levendulás-kókuszos-fehércsokis cookie

Előre láthatólag minden szerdán hozok egy új videót, egy már meglévő recepthez vagy egy teljesen új recepttel együtt, továbbá különböző ünnepek közeledtével külön videó megjelenéseket is tervezek, ezeket FB-n mindig be fogom előre jelenteni.

Szóval ezért iratkozz fel és lájkolj és kövess, hogy ne maradj le róluk! 🙂
Ha pusztán csak azért nyomsz egy lájkot a videókra, mert értékeled a belefektetett időt és energiát, azt is nagyon köszönöm! <3

Mentés

Mentés

Mentés

 

Lezárt téma.