Medvehagyma pesto

Medvehagyma pesto

Még tart a medvehagyma szezon és ha jól bevásároltál belőle vagy esetleg szedtél a kertből vagy egyéb helyekről, akkor van lehetőséged pesto formájában is felhasználni. Ha akad otthon fenyőmagod, akkor piríthatsz hozzá egy keveset és belekeverheted akár egészben, akár aprítva, akár ledarálva.

Ezt a receptet ilyen formában friss fogyasztásra ajánlanám.
Egy nagyon finom és nagyon gyors vacsora is készíthető belőle, amelyhez videót a recept leírás alatt találsz.

Hozzávalók

  • 30 db medvehagyma levél
  • fél csokor petrezselyemzöld
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 1 kk só
  • fél kk bors
  • 1,5 dl extra szűz olívaolaj

Elkészítés

  1. A medvehagymát és a petrezselyemzöldet felaprítjuk.
  2. Hozzáadjuk a sajtot, a sót és borsot, elkeverjük.
  3. Mehet hozzá az olívaolaj, jól elkeverjük és készen is vagyunk vele.

Nem tudod, mit kezdj vele?
Mutatok egy nagyon gyors és finom vacsora ötletet hozzá! Kattints a képre a videóhoz:

youtube

Ha szereted az ilyen Recept Videókat, iratkozz fel a YouTube csatornámra, ahova folyamatosan töltöm majd fel őket. 🙂
Magát a videót is lájkolhatod a YouTube-on.

Minden lájkot és feliratkozást nagyon köszönök!

Ne felejts el követni a Facebook-on is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról, új receptekről és új videókról!

 

Lezárt téma.