Medvehagyma pesto
Még tart a medvehagyma szezon és ha jól bevásároltál belőle vagy esetleg szedtél a kertből vagy egyéb helyekről, akkor van lehetőséged pesto formájában is felhasználni. Ha akad otthon fenyőmagod, akkor piríthatsz hozzá egy keveset és belekeverheted akár egészben, akár aprítva, akár ledarálva.
Ezt a receptet ilyen formában friss fogyasztásra ajánlanám.
Egy nagyon finom és nagyon gyors vacsora is készíthető belőle, amelyhez videót a recept leírás alatt találsz.
Hozzávalók
- 30 db medvehagyma levél
- fél csokor petrezselyemzöld
- 5 dkg reszelt sajt
- 1 kk só
- fél kk bors
- 1,5 dl extra szűz olívaolaj
Elkészítés
- A medvehagymát és a petrezselyemzöldet felaprítjuk.
- Hozzáadjuk a sajtot, a sót és borsot, elkeverjük.
- Mehet hozzá az olívaolaj, jól elkeverjük és készen is vagyunk vele.
Nem tudod, mit kezdj vele?
Mutatok egy nagyon gyors és finom vacsora ötletet hozzá! Kattints a képre a videóhoz:
Ha szereted az ilyen Recept Videókat, iratkozz fel a YouTube csatornámra, ahova folyamatosan töltöm majd fel őket. 🙂
Magát a videót is lájkolhatod a YouTube-on.
Minden lájkot és feliratkozást nagyon köszönök!
Ne felejts el követni a Facebook-on is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról, új receptekről és új videókról!
Instagram-on is megtalálsz!