Kávés – diós csók

Kávés – diós csók

Dió, dió, dió! Nem lehet megunni. Valamit kezdenem kellett a kalács után megmaradt tojásfehérjékkel. Egy régi Fakanál receptújságban talált recept alapján készült el ez a kis egyszerű nass. Ha nagyon folyékony lenne a massza, tegyünk hozzá még darált diót.

Hozzávalók

  • 12 dkg darált dió
  • 3 tojásfehérje
  • 10 dkg porcukor
  • 1 ek kávé

Elkészítés

  1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és hozzáadjuk a diót, porcukrot és a feketekávét.
  2. Kivajazott, kilisztezett tepsire kiskanál segítségével kicsi halmokat rakunk, és alacsony fokon (155°C), kb. 20 perc alatt megsütjük.

Ne felejts el követni a Facebook-on is, hogy elsőként értesülj az újdonságokról, új receptekről és új videókról!
Instagram-on még több tartalmat osztok meg!
Ha szereted a recept videókat, Youtube csatornámon sokat megtalálsz és folyamatosan bővül a tartalom újabbakkal is.
Minden feliratkozást és lájkot nagyon köszönök!

 

Lezárt téma.